Velkommen til Ruterknekt forhandlerside

Ruterknekt

Reparasjon ...

En skadet frontrute kan være farlig å kjøre med - selv små skader fra steinsprut kan utvikle seg til større sprekker. Det er viktig ved ruteskade å oppsøke oss så tidlig som mulig for å konstatere om det er mulig å reparere skaden. Ved rask reparasjon unngår man at skaden utvides og reparasjonen vil bli "usynlig”.

Hva koster reparasjon?

Reparasjon er kostnadsfritt så lenge du har kasko eller delkasko og medfører en stor besparelse for forsikringsselskapet. Vi tar oss av alt papirarbeidet relatert til skaden og forsikringskravet.

Hvor lang tid tar en reparasjon?

Reparasjon kan vanligvis utføres på ca. 30 minutter.

Kan min skade repareres?

Reparasjon av glasskade avgjøres ut ifra skadens størrelse og posisjon i ruten. Skadens posisjon er delt inn i 4 soner hvor hver sone angir hvor stor skaden kan være.

eller skifte av frontrute?

Vi forsøker alltid å reparere ruten først, men dersom ruten har en skade av en slik karakter at den ikke kan eller bør repareres vil et skifte av ruten utføres på en profesjonell og fagmessig måte. Produktene som benyttes er av OEM kvalitet og leveres direkte fra bilprodusentens leverandører.

Hva koster skifte av bilglass?

Et skifte av bilglass vil vanligvis medføre en egenandel på mellom kr. 1500 og 2000 avhengig av forsikringsselskap og forsikringstype. Vi tar oss av alt papirarbeidet relatert til skaden og forsikringskravet. Dersom du ikke har glassforsikring kan du ta kontakt med oss for et prisanslag.

Hvor lang tid tar skifte av bilglass?

Et skifte av bilglass utføres vanligvis på mellom 1 og 2 timer.

Hvilke ruter kan dere skifte?

Ruterknekt har et stort varelager og kan fremskaffe bilglass av alle typer (frontrute, sideside, ventilrute og bakrute) til alle kjøretøy på norske veier.