Velkommen til Ruterknekt forhandlerside

Ruterknekt

Bilglass og relaterte produkter

I løpet av de siste fem årene har vi opplevd en spennende utvikling innen bilglass med fokus på nye teknologiske egenskaper. Det leveres i dag laminerte frontruter med antenne, regnsensorer og oppvarming i farget glass og glass med coating(sterkt varmedempende). De største bussrutene er i dag 206 cm. høye og har varmetråder i hele glasset. Vi tilbyr også bakruter og sideruter for person-, vare-, laste-, veteran-, sports-biler og busser.

Ruterknekt fører et bredt utvalg av klips og lister som er produsert etter OEM spesifikasjoner. Disse leveres i komplette sett tilpasset hver enkelt bilmodell.

Vi leverer i dag limprodukter fra TOTALSEAL som dekkker behovet innen bilglass- montering. Produktet er svært enkelt og bruke og benyttes av ledende bilprodusenter som blan tannet Porsche. TOTALSEAL er en-komponent, polyurethanebasert produkt som med en utkjøringstid på ca 30 minutter.

Levering- og montasjeservice

Ruterknekt utfører også monteringsarbeid for bilbransjens service- og karosseriverksteder. Vi yter topp service til bilforhandlere og tilbyr faste avtaler for levering av bilglass og montering av bilglass på deres egne verksteder. Dette gir bilforhandleren mulighet til å fokusere på interne ressurser på deres kjernekompetanse innen reparasjon og servicearbeide.