Velkommen til Ruterknekt forhandlerside

Ruterknekt

Om Ruterknekt... bilglass så klart

Ruterknekt har i løpet av få år etablert seg som en solid aktør i bilglass bransjen. Vi leverer enestående service gjennom motiverte og engasjert medarbeidere.

Vi har et svært godt renommé i bransjen og kan vise til kvalitets- og prisbeviste kunder som Posten Norge og Politiet.

Ruterknekt utfører reparasjon og skifte av bilglass og tilbyr også et bredd utvalg produkter til bilglassforhandlere i Norge.

Vår historie

Ruterknekt A/S ble opprinnelig startet i 1974 av Thor Ødgård og Scott N. Berg. Asbjørn Hjertum var den første som ble ansatt den 11. juni 1974. Fra begynnelsen ble frontrutene importert fra Lamino OY i Finland.

Virksomheten omfattet montering av frontruter for privatmarkedet og etter hvert ble dette utvidet til å omfatte montering for bilbransjen – vi utførte arbeidet i verkstedets egne lokaler.

Våre første kunder i bilbransjen var Isbergs A/S, Juul Gulbrandsen A/S, Cedervall Larsen & Patt (nå Autostern), Ullern Bil A/S, Renault Norge A/S, Autoindustri A/S (den gang Saab), Sørensen og Balchen A/S (Opel), Røhne og Selmer A/S og ikke minst Olav Gulbrandsen A/S som vi i dag leier våre lokaler av.

Navnet Ruterknekt A/S ble borte i 1985 i forbindelse med at selskapet ble solgt til IP Bilglass A/S. Asbjørn Hjertum var daglig leder av dette selskapet helt frem til 2001. I 2004 ble Ruterknekt A/S reetablert og virksomheten er i gang med samme leder og produkter som i 1974.

Det er en sann glede og igjen kunne betjene et marked som etter hvert er blitt dominert av store multinasjonale selskaper. Vi er sikre på at vi med vår kunnskap og entusiasme skal skape en solid bedrift med service og produktutvalg som det selv for våre konkurrenter vil være vanskelig å utfordre.